Simply Scarlet

Skulle absolut inte ha någonting emot den här outfiten, speciellt brallorna, tycker det är skitsnyggt med den vita randen. Och skorna är ju så himla snygga, totalälskar färgen!

30 Maj - Portfolio work

 
Det här håller jag på med just nu, det är till modeillustrations delen av min portfolio (som jag inte har något programm att göra i), och är långt ifrån klart. Visar slutgiltiga senare!

Old drawings

 
Förutom att jag håller på och släpar hem 3 års bilder från skolan så har jag hur mycket gamla bilder som helst hemma i lådor under sängen. Färdiga, ofärdiga, hemska, helt okej. Jag måste ha ägnat så himla stor del av mitt liv till att rita... 

Cozy sweater

 
Jag klippte håret idag lite randomly eftersom det ändå var platt, jag har ingen aning om hur det kommer se ut sen hoho. Om några timmar ska jag iallafall iväg till kristinas skiva, och jag har ont i axeln när jag tar djupa andetag. Det är weird. Och jag har prov 8.20 imorrn ♥

Painted with coffee

En del av mitt projektarbete, det här är Gluttony, målade först originalbilden i kaffe, (lite taggad på att testa igen) och sedan fixat till lite i photoshop!

Finest I could ever get

 
Igår hade jag lite panik över livet och liknande, hann aldrig söka sommarjobb så tänkte leta för hösten så fort jag får tid. Men vad ska jag hitta på i sommar? Jag har små planer, men vill ha någonting för mig, sälja porträtt på beställning kanske? Göra en portfolio, ja det är typ såna tankar som surrar runt i huvudet. 
 

Portrait - Edward H

 
Jag är klaaaaar, tog typ hundra år att göra håret men blev nöjd med slutresultatet! Och det är ju såklart den här snubben!

Nothing, Nobody, Right & Wrongs

 
Nu är det typ läskigt kort tid kvar tills jag ska gå upp tidigt på morgonen och sätta på mig studentmössan och min vita klänning. Jag har i princip varit hysterisk dom två senaste veckorna och tror inte det kommer sjunka in på riktigt innan betygen sätts och man kan börja slappna av. Gud vad jag saknar att inte vara stressad. Men efter studenten kommer jag ha FÖR mycket fritid istället. 

Started last night

 
Började med den här sent igårkväll, hatar att behöve avbryta mig mitt i arbetet. Någon som känner igen? En internationell bloggare är det ;)

Sovmorgon

 
Jag tog en välbehövlig sovmorgon idag av olika anledningar, när klockan ringde klockan 6 var det helt enkelt inte värt att gå upp kände jag. Men måste försöka piggna till innan ikväll, för då ska Mallanbrallan ha parthey.

For my portfolio (som inte existerar än)

 
Hoho jag borde egentligen skriva mina essäfrågor, men jag orkade inte. Istället började jag rita lite på bilder till min portfolio, jag ska göra min tolkning av några ungdomsböcker till den var tanken. Nu har jag själv inte läst den här boken på flera år, men den står ju faktiskt i bokhyllan så tyckte det var passande. Jag gillade faktiskt Twilight när jag var tretton ;)

Pride & Prejudice

 
Tog en kort pluggpaus när jag kom hem och tittade på Pride and Prejudice och drack jordgubbste, då blir man lite varm i hjärtat. Jag vet inte riktigt varför jag gillar den, skådespelarna passar typ in så bra i sina roller och den är bara fett najs. 
 
Nu blir det till att börja med engelskauppsats som ska in imorrn, och sen ta en promenad med Krillerillan! Och sen fortsätt plugga troligtsvis. Loving my life. 
 

Bilderna är inte alls tillgjorda

 
Igår ritade jag lite i min bok, min koncentration är väl inte den bästa. Just nu skriver jag instuderingsfrågor, kollar på en film om kristendomen och skriver det här, multitasking I'm telling ya!
 
Jag behöver mer kaffe. 

'Devil underneath my skin' - Pillow

 
Två saker är roliga, det första är att min mamma köper mina kuddar, hon är liksom programmerad att gilla allt jag gör så jag kan inte riktigt känna mig stolt. Men hehe, kul att nån köper dom iallafall. 
 
Det andra som är roligt är att det är ett gigantiskt katthår på sista bilden. 
 
Nu ska jag fortsätt plugga, jag är begravd i uppsatser, projektinlämmningar och essäfrågor, jag vet inte om jag kommer överleva. Jag började nästan gråta när det inte fanns någon mjölk imorse, hejväggenhärkommerjag!
 
Kudden kan du köpa HÄR!

Stora fönster, mörka golv och bleka möbler

Att bo som på dessa bilder vore ju inte riktigt helt fel, kan ju vara värre liksom. 
Source: Pinterest

Det var en gång jag hade tråkigt

 
För ett tag sen hade jag tråkigt och började rita på min gamla secondhand jeansjacka, det slutade så här. Fast eftersom jag ritade med vanlig penna och inte någon sorts tygpenna kommer det troligtsvis försvinna vid tvätt eller regn. 
 
Nu måste jag döplugga, och jag är arg eftersom min lärare är extremt orättvis. Jag tror det är för att jag inte smörar för lärare som dom inte gillar mig, det känns så. 

Whyareyounotinmycloset?

Snyggt och sommrigt på Zara, är speciellt kär i dom klarblåa sandalerna, skulle vara skitsnyggt till svarta byxor med vit rand och en ljus kavaj. 

'Labeled' - In store!

 
Bild jag faktiskt gjorde för flera år sen när jag först började experimentera med den här stilen. I bilden syns Mulberry väska, Prada plånbok, Dolce&Gabbana parfym (den är fett najs btw, har den själv) Miu Miu skor och Yves Saint Laurent örhängen om jag inte minns helt fel...
 
Köp dessa produkter och andra (däribland Iphone skal) 
HÄR!

Nyblivna medborgare av min garderob

Jag är fortfarande sjuk, min studentklänning är genomskinlig och kjolen på bilden gick sönder. Det går bra nu, det går bra nu.

RSS 2.0