Instant Crush

 
Lite från dom senaste dagarna, middag hos finaste Maja som fyllde 19, mysigaste tröjan och jordgubbsfrapino på espressohouse, och mina nya snygga Nike skor!
 
Egentligen hade jag planerat att åka till landet imorgon, men eftersom jag ska på jobbintervju på måndag så får det bli senare. Satans var jag är nervös alltså. 

Today's discovery

 
 
 
 
 
Jag har upptäckt photoscape, så jag hoppas att alla ser att det här är en gif, och om inte, skriv gärna!
 
Köp 'The Wave Collection' här: http://society6.com/JosefinaIsabelle

Same Ol'

Bild tagen av: http://whatif.devote.se/
 
Jag har inte haft det bästa humöret de senaste dagarna, inte haft någon inspiration heller. Men såklart kommer inspirationen komma när jag inte har tid att göra någonting av den, som alltid. Jag behöver ett jobb, undrar om jag kan säga det när jag söker? "Hej jag är sjukt uttråkad och behöver ett jobb för att distrahera mig från mig själv." Hehe, det blir säkert jättebra. 
 

Wall Decor

 
 
 
 
 
 
 
Jag tycker typ att det här är lite töntigt coolt, vilket är konstigt med tanke på att om det varit ett riktigt djurhuvud hade det varit hemskt och makabert. Men antar att dom blir så coola för att man ser att dom är konstgjorda! Dom flesta hittade jag här http://www.whitefauxtaxidermy.com/
 

Midsommar

 
 
Igår bar det av ut på Andreas landställe med lite najsiga personer, musik, mat och annat trevlans i vanlig ordning!
 

Studentpresenter

 
Några av mina fina presenter från familj, släkt och vänner! Är lite speciellt glad över Daniel Wellington klockan som jag velat ha hur länge som helst!

# 4

 
Fjärde bloggaren, Elin Kero den här gången, har följt hennes blogg i hur många år som helst!  Bloggen.
 
Testade att köra med en vit bakgrund, ser inte så snyggt ut just på bloggen eftersom det är vit bakgrund på den med men antar att det skulle se bättre ut med en tjock ram eller liknande. 

Ain't No Rest For The Wicked

 
Nu är allt över, igår hade jag min mottagning vilket markerarade slutet på studenttiden. Jag har gått på högvarv med konstant alkohol i systemet på sista tiden känns det som, nu vill jag mest sova, och typ förstå att jag faktiskt tagit studenten. 

Det slog mig igår

 Håller på och fixar det sista inför studenten SOM JAG TAR PÅ ONSDAG! Det slog mig igårkväll och kunde knappt sova! Har kirrat lite fusk-färg och en ny väska, nu behöver jag bara sy in min klänning... jag som inte kan sy. Damnit. 
 

PRIDE

Loggan och första bilden från mitt projektarbete! Det är Pride och den finns att köpa som poster och annat på Society6!
 

On top of the world

 
 
Några av mina vaforitpersoner här i världen tog studenten igår och det blev mottagningar och massa buffémat, trevligt trevligt var det och idag blir det mera mottagning. 
 
 

4 Juni

 
Såhär ser min kväll ut, efter tandläkaren och en snabbrunda med Aggebagge i Lilheholmen kände jag mig jättehängig, hoppas bara att jag piggnar till för imorgon, då blir det flak och tre mottagningar! 

RSS 2.0