PATTERNS

 
Mönster av mig, solglasögon från Rayban och klocka från Bloomingdale's.
 

KAMELO WEEKEND

http://www.kamelo.se/
 
Skulle egentligen in och jobba på lagret idag men började känna mig sjuk och febrig redan igår då vi sprang runt och packade ihop hela montern, kom därifrån efter tio någongång efter ca 5 timmars nonstop nerpackande och fixande (ALLT skulle bubbelplastas). Kul helg var det iallafall, men vaknade och mådde ännu sämre imorse så idag blir det kurerande så ska jag må bättre imorrn, det har jag bestämt. 

FORMEX

 
Bloggen har varit lite död den sista tiden, det beror på att jag största delen av dagarna jobbar på Formex som försäljare på Kamelo! Slitigt jobb då jag stod upp i 12 timmar första dagen, men riktigt värt! Sista dagen på mässan är imorrn och sen ska jag jobba på lagret från måndag och framåt på obestämd tid. 

PATTERN DESIGN TESTS

Fick plötsligt ett sånt extremt ryck att jobba med lite grafiska mönster, har alltid haft lite förkärlek till svartvita mönster. Slutade med det här ugångsmönstret, funderar lite på vad man kan göra med det sen... 

LIMITED EDITION

 
Still Young Print i princip klar, trixar fortfarande lite mellan olika typsnitt på texten, men det blir jag aldrig riktigt nöjd med vad det än gäller. 
 

A LITTLE PARTY NEVER KILLED NOBODY

 
Lite randoms från sista tiden, Leos fest samma dag som min födelsedag, brorsans paella, utgång i onsdags och fredags, fika från shoppingrundan med min madre. Har blivit lite kär i avocado/mozarella/bacon mackan på Espresso house nu hehe. 

LIVING FOR THE WEEKEND

 
Städar upp i rummet med Hard-FI i högtalarna, i brist på annat material så är här två gamla bilder från några år sedan! Om några timmar bär det av till Sommar, och kul ska det bli, riktigt taggad på att dansa!

RSS 2.0